maanantai 21. huhtikuuta 2014

Kutsujen askartelu alkakoon..


Minne se aika katoaa!? Jouluna vielä mietin ettei vielä kannata rueta ressaamaan hääjärjestelyistä, niihin on vielä hyvin aikaa ja noin viikko sitten sisko kysyi joko olen ruennut suunnittelemaan ja miettimään paremmin järjestelyjä ja koristelua yms koska häihin on enää vain muutama kuukausi, apua!

Onneksi olen kerennyt jo käydä vähän sovittelemassa hääpukuja, jotta tiedän vähän minkämalliset puvut sopivat minun vartalolleni. Vielä ei sitä oikeaa löytynyt.. Harmitti kovasti, koska liikkeessä jossa kävin ei saanut ottaa valokuvia enkä siis oikein muista minkälaisia pukuja sovitin. Ennen kuin tiesin valokuvakiellosta kerettiin napata yksi valokuva.. :)



Aloitimme myös kutsujen askartelun. Koska haluamme järjestää häät säästeliäästi, päätimme tehdä itse kutsut ja on se mukavaa että niissä kuitenkin näkyy oman käden jälki vaikka en mikään taitava korttientekijä olekaan. Haaveena oli vintagehenkiset, "vanhan" näköiset ja pitsiset kutsukortit. Nämä ihanat kuvat nappasin googlesta.






Tälläisia luonnoksia olen saanut aikaan, nämä ovat vasta kokeiluasteella ja vielä ne muuttuu. Onneksi pian aloitetaan kunnon urakka kun saadaan tyttöporukka kokoon, ihanaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti