torstai 23. tammikuuta 2014

Tästä se lähtee.. :)

Ajatus oman blogin kirjoittamisesta on pyörinyt jo jonkin aikaa mielessäni, mutta en vain ole aikaisemmin saanut aikaiseksi.. Nyt vasta kun ajatuksia on tullut häihin liityen niin paljon, ajattelin blogin pitämisen hieman helpottavan omia ajatuksia :)

Tänne voin siis huoletta heitellä ideoita, suunnitelmia ja luultavasti paljon kuvia! Halusin myös siksi rueta kirjoittelemaan omaa blogia, jotta voin vuosienkin jälkeen muistella tulevaa, onnellisinta, ja ehkä myös samalla stressaavinta? päivää jolloin sanomme maailman ihanimman sulhasen kanssa TAHDON <3

Jottei menisi kaikki ihan siirapiksi, yritän välillä kirjoitella tänne myös muuta mukavaa; harrastuksista, arjen pienistä iloista ja ihanista, rakkaista ihmisistä.


Mutta nyt, saako jo aloittaa?! Ensimmäinen "kunnon" kirjoitus :)

Eilen rakas ystäväni (joka toimii myös tietenkin kaason tehtävissä) tuli käymään kylässä, tuoden samalla ihanimman ja persoonallisimman lahjan mitä toivoa voi! Rakastuin tähän kirjaan ensisilmäyksellä <3



Tämä on niin syötävän söpö ettei tähän uskalla mitään merkintöjä tehdäkään :)







Ja kirjan tyyli on juuri sitä vanhaa vintagea mitä olen haeskellutkin ja mitä toivon myös meidän häissämme näkyvän :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä on Katja tehny niin kauniin kirjan! Tuosta jää ihana muisto häiden jälkeen! Ja tottakai raaskit täyttää sinne myös omatkin ideat :) Onnea kovasti tulevien häiden johdosta, tämähän oli kiva uutinen! Häät on aina ihania :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heini! :) Juu kyllä varmasti jää ihanaksi muistoksi jota voi aina tulevaisuudessa selailla ja ihailla :)

    VastaaPoista